Onze diensten

Naast onze maatwerk trajecten, hebben wij een aantal pakketten samengesteld, die passen bij jouw unieke situatie.

 

Ontwikkeling, coaching en performance meting zijn structurele processen en een veranderingsproces kan alleen in gang worden gezet door de kracht van de herhaling. WIJZ maakt het mogelijk om de gewenste ontwikkeling te realiseren en deze te verankeren door middel van het unieke consultancy on demand principe.

 

Onderstaande pakketten verschaffen jou als ondernemer naast de geboden flexibiliteit ook financiële voordelen en budgettaire duidelijkheid voor een vast bedrag per maand, per deelnemer.

Onze management development en talent development programma's:


TALENT programma

Het TALENT programma is met name geschikt voor mensen, die als schoolverlater aan de slag gaan met maximaal 2 jaar werkervaring. Uitstekend inzetbaar als junior management development programma om deze nieuwe talenten te binden aan jouw organisatie. 

 

TALENT PLUS programma

Het TALENT PLUS programma is zeer geschikt voor mensen, die een verbredings- of verdiepingsslag moeten en/of willen maken in hun functie. 

 


HI POTENTIAL programma

Het HI POTENTIAL programma is geschikt om aanstormend talent in jouw organisatie klaar te stomen voor het echte werk!  

 

EXECUTIVE programma

Het EXECUTIVE programma is speciaal voor het senior management of medewerkers die stappen in deze richting willen maken. Dit pakket is ook geschikt voor de begeleiding van nieuwe managers bij een bedrijfsovername.